Meer over de Kunstkring


27.12.2018 @ 09:24

In 2018 stond de "Sallandse Schildersdagen" met een expositie in het programma van de leden. En een nieuw project 2018 in samenwerking met het bestuur Annahuis is er geschilderd op de werkavonden door leden. Dit naar aanleiding van de geschiedenis van de kerk op de plas naast het Annahuis. Bij de jaarlijkse expositie 2018 van de leden in het Annahuis waren deze werken te bezichtigen. Hierbij zijn diverse technieken samengebracht in een groot werk. Dit werk heeft inmiddels ook een bestemming. Ook kunstenaars die met dit onderwerp aan de slag zijn gegaan in een schilderij of tekening waren te zien. Gratis voor publiek toegankelijk deze jaarlijkse kunstexpositie in het Annahuis naast de kerk met het "Stoppelhaene Sallands Oogstfeest" in Raalte. Dit jaar 1035 bezoekers van onze jaarlijkse expositie.

Programma en thema's 2018/2019 leden worden aangeleverd door docent. De docent is 1 x per twee weken aanwezig op de maandag en de dinsdagavond van 19.30 tot en met 22.00 uur en bespreek samen de werken.

HUISVESTING
Gebouw van "Helpende Handen", Westdorplaan 132a te Raalte. Schildersavonden op de maandag- en dinsdagavond.

LEDENVERGADERING: De nieuwe commissies zijn geinstalleerd voor het nieuwe seizoen 2018/2019. 

BESTUUR : Jan, Ruud en Diana. EXPOSITIECOMMISSIE 2019: Zofia, Simone, Harry, Nicole en Dineke. FEEST- en JUBILEUMCOMMISSIE 2019: Ruud en Sandra.                            

EXPOSITIEBORDEN: Met borgvoorwaarden aan te vragen.

OUDE HISTORIE: Fotoalbum.

VAKANTIE: regio Noord.   

 

Aanmelden, afmelden of wijzigingen en AVG verklaring. Kunstkring Raalte e.mail adres: info@kunstkringraalte.nl of ga naar de contact pagina op deze website.

 

 

 

 

GALERIJ OP DEZE WEBSITE. In de galerij kunnen de leden zich presenteren zodra zij lid zijn en een aantal werken laten zien door zelf foto's (max 25 stuks) te plaatsen.