Lid worden

Er zijn nog enkele plaatsen vrij voor zowel beginners als gevorderde kunstenaars.  Voor beginners is het mogelijk om lessen te volgen, van de aanwezige kunstdocent.

Proeflidmaatschap
Wil je twee maanden proeflid worden? Stuur dan een e-mail naar info@kunstkringraalte.nl met vermelding van je naam, je telefoonnummer en op welke avond je wil komen, maandag- of dinsdagavond. Het proeflidmaatschap kost € 30 ,–. Je kunt vervolgens een avond gaan kijken. Na enkele proeflessen ontvang je van ons een mail met het verzoek dit bedrag over te maken. Wil je na twee maanden graag lid worden van de kunstkring, dan ontvang je een inschrijfformulier.

Onze kunstkringdagen zijn om maandagmiddag en dinsdagavond. We starten met het klaarzetten van de ezels en het afdekken van de tafels. Dit doen we samen. Hierna gaan we aan het werk. Ieder neemt zijn eigen materialen mee. Je kunt gewoon binnen lopen, ons adres is Helpende Handen, Westdorplaan 132a Raalte.

Wat bieden wij?

  • Een ruimte met opslagruimte, een keuken en schildersezels
  • Om de twee weken aanwezigheid van een ervaren docent
  • Eigen website en facebookpagina met mogelijkheid hier foto’s van werk op te (laten) plaatsen
  • Deelnemen aan workshops, buiten schilderen, creatieve evenementen
  • Een jaarlijkse expositie tijdens Stoppelhaene
  • Enige bekendheid in de regio, waardoor we uitnodigingen ontvangen om werk in te sturen voor exposities in de regio / deelname aan wedstrijden
  • Iedere week in een gezellige groep een avond samen tekenen en schilderen met koffie/thee

Kom kijken!

Locatie Kunstkring-avonden

Westdorplaan 132a

Raalte

(gebouw Helpende Handen)

Contact

Email : info@kunstkringraalte.nl

kunstkring-dagen

maandag
13.30 – 16.00 u

dinsdag
19.30 – 22.00 u

Volg ons